Få det perfekte golfsving hjemme i haven

Følg med hos Sydvestjysk Fugleforening

Få det perfekte golfsving hjemme i haven

Indholdsfortegnelse

Er du også en af de der typer, som er fuldstændig bidt af golfsporten? Og som bare vil på golfbanen lige så snart vejret er til det og spillemakkeren har tid? Og er du helt vild med hele tiden at træne dit golfsving og lige perfektionere den der lille detalje i svinget, som har irriteret dig det sidste lille stykke tid? Men du har lidt udfordringer med at nå på driving range, så tit som du egentlig gerne ville? Så skal du investere i en Multi måtte til golf, som du kan bruge hjemme i haven. 

Træn stort set alle sving 

Nu tænker du sikkert, argj det kan jeg vist ikke lige. Nej, du kan ikke træne putning på den her måtte, men det er der også en løsning for, så intet problem der. Men da måtten har 3 forskellige typer af græs, kan du faktisk træne alt lige fra det korte spil til det helt lange spil. Måtten kommer med et område, som minder om det du er vant til på driving range. Men måtten kommer også med et område, som minder om semiroughen  og så kommer den også med et område som minder om den irriterende rough, vi alle kender fra golfbanen. Derfor kan du træne alt fra det korte chipslag til det lange drive.

Det er dog yderst vigtigt at du lige investerer i nogle andre bolde, end dem du plejer at bruge ude på golfbanen. For med mindre du vil smadre naboens ruder, hvilket du nok ikke bliver populær på, så skal du ud og have fat i nogle øvebolde. Disse bolde er lavet af plastik og kommer med en masse huller i, hele vejen rundt. Dem kan du sågar træne dit drive med, uden at risikere at ødelægge nogle ruder. Boldene flyver nemlig ikke særlig langt, men de kræver alligevel at du svinger korrekt, for ellers vil du opleve boldene flyver den forkerte retning. 

Men med både en multi måtte og nogle øvebolde, har du alle tiders muligheder for at få det helt perfekte golfslag, som du kan træne hjemme i haven. Du får så mange fordele ved en multi måtte; få det perfekte golfslag, få trænet de dage hvor du egentlig ikke kan nå i golfklubben og overrask din spillemakker næste gang I skal ud og spille. Hvis ikke din makker ved du har en multi måtte, kan du helt sikkert overraske, når nu dit sving er helt perfekt, næste gang I mødes. 

Kommentarer: 4

 1. Elliot E. siger:

  kære Sydvestjyskfugleforening.dk
  Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller?
  Rigtig god dag, Elliot

 2. Storm X. siger:

  Hejsa, Sydvestjyskfugleforening.dk
  Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen!
  De kærligste hilsner. Storm

 3. Valdemar F. siger:

  Godt gået, Sydvestjyskfugleforening.dk
  Det sku meget godt
  De kærligste hilsner, Valdemar F.

 4. Andrea F. siger:

  Sydvestjyskfugleforening.dk – Heja,
  Det da helt okay Venligste hilsner, Andrea F.

Tilføj din kommentar