7 grunde til at leje en autocamper

Følg med hos Sydvestjysk Fugleforening

7 grunde til at leje en autocamper

En moderne autocamper giver fantastiske muligheder for en aktiv ferie, fordi du ubesværet kan flytte dig rundt til nye oplevelser. Du kan køre lige præcis derhen, hvor du vil. Mulighederne er uanede. 

Flere og flere danskere vælger en autocamper istedet for den klassiske campingvogn. Det er imidlertid en stor investering at købe en autocamper, da denne type køretøj beskattes ret hårdt. Derfor er det nemmere og mere ligetil at leje en autocamper. Få mere inspiration her: Leje af autocamper

Der er mange gode grunde til at vælge en autocamper at tage på ferie i:

1. Visk rejsestressen ud

Rejser er spændende, men også ret stressende, f.eks. med lange ventetider, ubekvemme flysæder med 10 centimeters benplads og kedelig flymad. Med en autocamper kan I selv bestemme hvornår I kører, hvor I skal hen og hvor længe. Det er ganske enkelt friheden på fire hjul. 

2. Fleksibilitet

Glem alt om faste rejsedatoer, hvor man skal stå op midt om natten for at komme til lufthavnen. Eller hotelværelser, som måske ikke helt lever op til foventningerne. I sætter selv rammerne. Og i en moderne autocamper er der alle bekvemmeligheder og faciliteter, som I kan drømme om. 

3. Spar penge

I kan spare mange penge ved at medbringe mad og drikke i jeres eget lille mobile feriehjem. Spis hvornår du og familien har lyst, tag en lur eller hyg jer på en lille plet, som I finder på jeres rejse, en plet som I aldrig ville finde på en charterrejse. Fleksibiliteten bliver ikke større med en autocamper. 

4. Opdag nye steder

En autocamper giver dig mulighed for at se områder i udlandet, som du ikke ser normalt. I vil opdage smuk natur, floder, solnedgange og dyreliv, som I kommer tæt på på helt nye måder.

5. Tag hunden med

I behøver ikke at bekymre jer mere om hunden har det godt derhjemme, mens I er på ferie. Tag din hund med i autocamperen, og I behøver ikke at savne jeres firbenede ven igen. 

6. Privatliv og lækker komfort

Hvis du tager på ferie i en autocamper, vil du/I opleve en øget komfort. Der er masser af benplads og privatliv, og du er kun sammen med de mennesker der betyder noget for dig, istedet for en bred flypassager med spidse albuer. Du undgår også at skulle bruge et mere eller mindre rent flytoilet, og kan istedet bruge jeres eget fine badeværelse i autocamperen.

7. Vælg mellem mange modeller

Autocampere udlejes i mange størrelser og prisniveauer. Find det feriehjem på fire hjul, som passer lige til dig og dine nære. Der er mange faciliteter og muligheder for at ændre på autocamperens rum og opbygning. Forkæl dig selv og familien med en fantastisk ferie med autocamper, I vil ikke fortryde det. 

Kommentarer: 6

 1. Andrea J. siger:

  Konge artikel, Sydvestjyskfugleforening.dk Har i et nyhedsbrev? Venligste hilsner fra, Andrea J.

 2. Liv U. siger:

  Sydvestjyskfugleforening.dk – Hej, Langt fra enig, men jer om det
  Fortsat god dag. Liv

 3. Leonora O. siger:

  Fedt, Sydvestjyskfugleforening.dk
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her
  Mvh., Leonora

 4. Karl K. siger:

  hej Sydvestjyskfugleforening.dk God læsning Rigtig god dag. Karl

 5. Alfred X. siger:

  Sydvestjyskfugleforening.dk Godt gået,
  Det sku lækkert Venligste hilsner. Alfred

 6. Agnes C. siger:

  Hej med jer,, Sydvestjyskfugleforening.dk Mega dejligt med en god nyhed..
  De bedste hilsner. Agnes C.

Tilføj din kommentar