Giv dit gamle ur nyt liv – sælg dit gamle ur og få fordele!

Følg med hos Sydvestjysk Fugleforening

Giv dit gamle ur nyt liv – sælg dit gamle ur og få fordele!

En god ide er at sælge dit gamle ur, som du ikke længere bruger!

Jeg er kæmpe fortaler for, at man generelt videresælger de ting, man ikke længere selv bruger. Der kan være flere årsager til, at man ikke længere selv bruger sine ting, men det er sjældent fordi, de er gået i stykker. Jeg har netop lige fået øjnene op for, at man også kan videresælge sit ur – og det synes jeg er helt igennem genialt!

Giv dit ur nyt liv med en ny ejer 

Det er til skam og ærgrelse at dit gamle, fine ur blot ligger og samler støv i skabet. Dit ur fortjener at blive brugt, og hvis ikke du længere selv gør det, fortjener det at få nyt liv hos en ny ejermand. Et ur fortjener ikke at blive gemt væk i skabet. Til gengæld kan du glæde et andet menneske, som med stor sandsynlighed finder dit ur interessent. Hvem ved om den nye ejer altid har ledt efter lige nøjagtigt dit gamle ur? 

Denne løsning emmer af bæredygtighed og tanke og hjerte for klimaet. At alting ikke behøver at være spritnyt og direkte leveret fra fabrikken. At noget er nyt, kan også blot være, at det er nyt for ejermanden. Nyt er yt, brugt er godt, kan man næsten fristes til at sige på bagkanten af ovenstående. 

Endnu en smart fordel!

Ved at sælge dit gamle ur, tjener du også samtidig penge. Omend du står og mangler et nyt ur – eller blot har brug for lidt ekstra penge på kontoen, er det en genial løsning at blive betalt for noget, du ikke længere selv bruger. Penge du i stedet kan bruge på noget, du gerne vil. 

Jeg har selv solgt mit ur og min indtjente penge blev brug på et nyt – brugt – ur. Nyt for mig, men med et par år på bagen. Til gengæld lige dét ur, jeg ønskede mig allermest. Og tilmed til en fordelagtig og billig pris jeg ikke havde været villig til at betale, hvis jeg skulle have købt det fra nyt. 

Ved at købe og sælge brugte ure kan du spare og tjene penge – og hver en sparet krone er jo som bekendt en tjent krone. Det er derfor utroligt svært at finde argumenter for, at man skulle lade være med at benytte sig af netop denne fantastiske mulighed. 

Jeg anbefaler derfor meget, meget varmt at du kigger lige her: sælg ur

 

 

Læs også Sådan kender du forskel på et ægte og falsk Breitling ur? hos prisrytter.dk.

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar