Lys dit hjem op med franske døre

Følg med hos Sydvestjysk Fugleforening

Lys dit hjem op med franske døre

Et hjem med naturligt lys er et hjem med varme og rum. Der er intet skønnere end at kunne mærke det naturlige sollys strømme ind i ens hjem og varme/lyse op indendørs. Det kan være svært at integrere naturligt sollys i dit hjem, og derfor er det vigtigt at tænke kreativt og undersøge muligheder, som kan åbne dit hjem ydereligere op med naturlig lysindfald. 

Hos Melholt’s Handels Center finder du én mulig løsning for naturlig lysindfald i dit hjem: Franske døre og dobbelt døre. Disse er glasdøre som muliggør naturligt lys i hjemmet, kombineret med dør funktionen. På franske døre finder du et stort udvalg af franske døre, som alle kan købes online og blive sendt til dig. 

Forskellige muligheder for franske døre

Franske døre er en betegnelse som dækker over døre, som i et hvis omfang har inkorporeret glasmoduler i døren, så lys trænger igennem. Franske døre kan enten fås som enkelt døre og dobbelt døre. Derudover kan glasmoduler oftest vælges som værende blot halvdelen af døren, eller udgøre hele døren – afhængigt af smag og behag. 

En dobbelt dør kræver mere plads i dørkarmen, men vil til gengæld også give større lysindfald, da overflade størrelsen er større, så mulighederne for glas fordobles. 

Hos Meltholt’s Handels Center kan du både købe indendørs- og udendørs franske døre, som enten er lavet specifikt til at modstå vind og vejr udenfor, eller til at bringe lys i dit hjem indvendigt. 

God kvalitet og den bedste service

Alle franske døre fra Melholt’s Handels Center er lavet med klart hærdet fire millimeter glas, som er sikkerhedsglas. Det vil sige glasset både kan modstår tryk og skrammer fra forskellige kilder. Kvaliteten er i top, hvilket betyder, at et køb af franske døre er en langtids investering, da dørene vil holde i mange år i fremtiden. 

Derudover kan Melholt’s Handels Center også tilbyde en bedste service. Her kan du få en uforpligtende snak om dine muligheder for franske døre, assistance gennem dit køb, du kan stille alle dine spørgsmål, og så kan Melholt’s Handels Center også hjælpe med monteringen af dine døre. 

Så tøv ikke med at gå ind på franske døre og se det store sortiment af forskellige typer franske døre. Her kan du også læse lidt mere om de praktiske detaljer ved franske døre, og se mere om kontaktoplysninger, så du kan få hjælp til at vælge franske døre som passer til dit hjem. 

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar