Chaneltasken – den bedste investering

Følg med hos Sydvestjysk Fugleforening

Chaneltasken – den bedste investering

Drømmer du om at gøre dit livs bedste køb, så overvej at investere i en Chanel taske!

Oh my god. se lige hendes taske, den må jeg bare eje!

Er det sådan du har det, hver gang du ser en kvinde gå med verdens smukkeste, nærmest en af de dyreste og klassiske Chaneltasker? Du kan nu fuldføre din drøm og gøre den til virkelighed! Chanel taske er ikke bare klassisk og helt unik, den er kendt i hele verden og alle ved, hvad chanel er, hvordan chanel ser ud og mærket er så anerkendt at alle de rigeste og kendte mennesker i verden render rundt med en Chanel taske 

Men skal man være rig og kendt for at bære tasken? 

Svaret er NEJ. Du kan selv få råd til en, hvis du gør dig umage og ikke bruger alle dine penge på andre ting. Ved at læse med her, får du de bedste råd til en opsparing der går direkte til din Chaneltaske og du vil takke mig senere. Stop med at begræns dig selv. Se glasset som halvt fuldt og ikke halvt tomt. For du kan godt, hvis du virkelig gerne vil. Det er lidt ligesom med alt andet i livet, det kræver bare en god tro og et håb og viljen. 

Det lyder poetisk, men hvis man er ambitiøs, så lykkedes det for dig. Selvfølgelig er folks økonomiske situation forskellig. Nogle er på SU og andre har et fuldtidsarbejde. Nogle har en billig husleje, mens andre har en virkelig dyr husleje. Nogle købe økologisk og andre spare penge. Det bedste DU kan gøre er, at finde ud af, hvor du kan spare flest penge og hvor du bruger flest penge UNØDVENDIGT. 

  • Sælg ud og ryd op i din garderobe. Har du et par sko, som du bare ikke har brugt i 100 år og nogensinde kommer til at få brugt, så af med dem! Sælg dem på internettet. 
  • Lav en Chanel opsparing konto og sæt alle penge derind, som du tjener på alt det du sælger ud af. 
  • Drop takeaway i en periode, så skal du nok spare en del penge. 
  • Køb den brugt, så er den ikke lige så dyr. Det er en god idé, hvis du også kan lide at tasken har lidt patina, faktisk så klæder det en del Chanel tasker at se lidt brugte ud. Så hvis du søger dette, kan det anbefales at købe den brugt plus at du gør en investering. 

Læs også En Chanel taske er noget, de fleste drømmer om hos prisrytter.dk.

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar