Giv dine medarbejdere en sund arbejdsdag med frisk frugt

Følg med hos Sydvestjysk Fugleforening

Giv dine medarbejdere en sund arbejdsdag med frisk frugt

Frugt er en sund komponent som er vigtig at integrere i din daglige kost for at booste din krops energi. Frugt indeholder vitaminer og mineraler, samt en sund mængde frugtsukker. Derfor er anbefalingen at man i ens daglige kost skal spise omkring 8 stykker frugt eller grønt. 

Som arbejdsgiver har du muligheden for at gøre frugt tilgængeligt for dine medarbejdere, ved at implementere en frugtordning på arbejdet. Dette giver dine kollegaer mulighed for at spise forskellige slags frugt i løbet af dagen, som vil booste deres sundhed og energi, og give tilbage til arbejdspladsen. 

Byens Grønttorv byder op en frugtordning særligt lavet til firmaer. Du kan læse mere om denne frugtordning og om Byens Grønttorv inde på deres hjemmeside frugtordning til firmaer, eller du kan læse med her og blive inspireret. 

Frugtordning med et bredt udvalg

Når du køber en frugtordning fra Byens Grønttorv så køber du et bredt udvalg af sæsonens frugter, så der altid er forskellige slags friske frugter at vælge mellem. Frugten bliver leveret i kasser til dit firmas hoveddør efter aftale og på et aftalt tidspunkt.

Byens Grønttorv kan både tilbyde forskellige slags standard firmafrugtkasser, som allerede er lavet med et bredt udvalg af frugter, eller du kan vælge at sammensætte din egen frugtkasse, som passer specifikt til dit firmas ønsker og behov. 

Hvis du overvejer at prøve en frugtkasse, men ikke er sikker på om det vil være en success i dit firma, så tilbyder Byens Grønttorv en gratis prøvekasse, som kan blive leveret til dit firma helt gratis. Herefter kan du vælge at opsætte en frugtordning med Byens Grønttorv hvis det faldt i god jord med dine medarbejdere. 

Kundeservice i topklasse

Udover muligheden for en helt gratis prøve frugtkasse så byder Byens Grønttorv generelt på god service. Du kan blandt andet ringe dem op til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov og høre, hvad dine muligheder er. Du kan også altid indhente et uforpligtende tilbud på, hvad en frugtordning ville koste dit firmas behov. 

Finder du en type frugtkasse som har interesse, men som mangler en specifik type frugt som ikke er i deres ellers store eksisterende sortiment, så prøver Byen Grønttorv gerne at skaffe det, så du kan få lige den frugtkasse, som du ønsker. 

Du kan allerede nu gå ind på deres hjemmeside frugtordning til firmaer og udfylde en kontaktformular. Herefter vil du blive ringet op af Byens Grønttorv som vil tage en snak om dine ønsker og behov, give dig et uforpligtende tilbud, og ellers generelt bare snakke om, hvad Byens Grønttorv ellers kan gøre for dit firma.  

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar